Visita de SuperTakuSano a #AcampadaYayos

Fa uns díes em vaig assebentar del que estava passant a la Colònia Güell. La gent gran d’aquesta antiga colònia tèxtil havia ocupat el petit consultori mèdic de la vila per lluitar contra el tancament definitiu del mateix, resultat de les retallades imposades pel Govern de la Generalitat. La colònia té una població d’edat molt avançada, molts amb forces problemes de salut i que viuen sols. A més, es troba geogràficament aïllada, entre Sant Boi i Santa Coloma de Cervelló, i el transport públic es molt limitat: només passa un autobús cada hora.

La gent gran de la Colònia, amb el suport de l’Ajuntament i de l’Associació de Veïns van ocupar, desde el dijous 30 de Juny, el petit consultori de salut, per tal de forçar la conselleria a negociar aquesta terrible retallada.

Vaig enviar el meu inestimable #supertakusano divendres día 8 de Juliol, per donar suport a l’acció de la gent de la colònia i que amb els seus superpoders lluités contra la terrible #kriptoretallada del b(o)illano Boi-Ruiz!!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 Al consultori van rebre a #supertakusano amb molta alegria i li van agrair que aportés els seus superpoders contra la terrible retallada de la Generalitat. Mentre el meu inestimable company donava forces al consultori, representants del veïns de la Colònia es reunien amb representats de Salut per negociar la retallada. I HO VAN ACONSEGUIR!!! EL CONSULTORI NO ES TANCARÀ I LA POBLACIÓ TINDRÀ METGE TRES DÍES A LA SETMANA, DURANT QUATRE HORES… Continua essent una retallada, però aquest petit triomf de la gent gran d’aquesta petita colònia ens demostra que SI ES POT!!

QUE JUNTES HO PODEM TOT!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s